Oriflame | termékek | Belépés | Szépségtanácsadó

Oriflame, termékek, belépés, szépségtanácsadó

Szépülj, segíts másoknak és keress pénzt!

… avagy hogyan tehetsz szert egy kis mellékjövedelemre otthoni munkával úgy, hogy közben mint nő pompázol?

Szeretnél azon hölgyek közé tartozni, akik, ha a tükörbe néznek elégedetten azt gondolják: hmm, jól nézek ki! Azok közé, akikkel párjuk büszkén vonul végig az utcán, mert minden férfi tekintet irigykedve az ő gyönyörű kedvesére szegeződik? Szeretnél azok közé a hölgyek közé tartozni, akik szépek és sikeresek?
Nos, ha a fenti kérdéseknél mosolyogva bólogattál, akkor ez az oldal neked szól!

Szép napot kívánok!

A nevem Petrényi Petrik Józsefné. Miskolcon élek és nemrégen arra gondoltam, hogy valami hasznos elfoglaltság után nézek. Olyan után, amivel szívesen foglalkozok és a nyugdíjamat is ki tudom egészíteni vele. Mivel a fiam oriflamezett és korábban besegítettem neki, így gondoltam önállóan is megpróbálom. Így csatlakoztam én is az Oriflame szépségtanácsadók táborához.

Amióta elkezdtem már kerestem pénzt vele. Igaz, még nem lettem milliomos, de egy kis kereset kiegészítésnek jó volt. Arról nem is beszélve, hogy olcsóbban jutok hozzá a termékekhez és még az unokáimat is meg tudom néha-néha lepni oriflames termékekkel.

Elégedett vagyok az Oriflammel, a termékeivel, kozmetikumaival, ezért úgy döntöttem, hogy másoknak is megmutatom a lehetőséget, amit az Oriflame kínál. Szívesen ajánlom, mert tudom, hogyha nekem megy, akkor bárki sikereket érhet el, vagy ha mást nem, akkor pénzt takaríthat meg.
Ehhez nem kell mást tenni, mint először kitölteni egy jelentkezési űrlapot az interneten. Ha érdekel a dolog, segítek. Csak töltsd ki az oldal alján lévő űrlapot, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot!

Addig is néhány általam fontosnak tartott információ, ami szerintem lényeges ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy használod-e, megmutatod-e az oriflames termékeket másoknak, illetve hogy hogyan lehet ebből pénzed.

Mit kell tudni az Oriflameről?

Az Oriflame egy Svédországban alapított kozmetikai cég, amely természetes alapanyagú szépségápolási termékek gyártásával foglalkozik. Kiváló minőségű termékek, folyamatosan új fejlesztések jellemzik. Ha tömören szeretném megfogalmazni: egy hatalmas világcég, amely rengeteg embernek megadta a lehetőséget, hogy szép és sikeres legyen! (Még bővebben itt olvashatsz a cégről >>>)

Mit kell csinálni az Oriflamenél?

Pontosítsunk rögtön: nem kell! Itt minden rád van bízva. Senki nem kényszerít semmire, a te saját affinitásod, tempód határozza meg, hogy mit teszel, mikor, kinek mit mondasz, mikor rendelsz és mikor keresel kis vagy épp nagy pénzt.
Két alapvető tanács az induláshoz, ha úgy döntesz, hogy csatlakozol csapatunkhoz.
1. Az egyik, hogy használd vagy használtasd a termékeket! Próbálj ki minél több dolgot, hogy megismerd azokat. Persze vannak olyanok, amelyeket te magad nem fogsz használni (pl. én sem használok borotvahabot), de a közvetlen környezetedben el tudod érni, hogy használják. A terméktapasztalat nagyon fontos, csak így tudsz majd a későbbiekben hitelesen beszélni a termékekről.
2. Minél több ismerősödnek beszélj a termékekről és hogy te is ezeket használod. Nem kell eladni nekik semmit, akit érdekel, a te pozitív visszajelzésed alapján úgyis érdeklődni fog magától, hogyan lehet hozzájutni.

Hogyan kereshetsz pénzt az Oriflammel?

1. Az ismerőseid által megvásárolt termékek árából. Egyszerű, mint a boltban. Te olcsóbban jutsz hozzá, ha tag vagy és árréssel adod tovább. Ezen keresel.
2. Ha úgy döntesz, hogy másoknak is megmutatod az Oriflamet és ők segítségeddel csatlakoznak a céghez, akkor az ő vásárlásaik alapján is bevételhez jutsz. Hogyan és mennyihez? No, itt rajzolgathatnék neked gombócokat, meg húzogathanék vonalakat, meg mondhatnám, hogyha ennyien meg ennyien lesznek a csapatodban … de most nem traktállak ilyenekkel. Maradjunk annyiban, hogyha energiát fektetsz bele, dolgozol kicsit, vagy sokat, akkor szép pénzeket lehet keresni. Természetesen van részletes karriertervünk, amiben minden le van írva, abból lehet tájékozódni, hogy mennyi az annyi, de véleményem szerint ezzel elég a csatlakozás és a termékek, a rendszer megismerése után foglalkozni.

Hogyan tudsz csatlakozni, belépni az Oriflamehez?

Nagyon egyszerűen: csak regisztrálnod kell az interneten!
Van egy minimális regisztrációs díj, de ezt is megtakaríthatod. Hogy hogyan? Ha kapcsolatba lépünk egymással, mindent elmondok.

Ha érdekel, hogy hogyan juthatsz te is olcsóbban a termékekhez, hogyan csatlakozhatsz, töltsd ki a lenti űrlapot (az e-mail címedet mindenképp írd meg!), vagy keress meg a lenti elérhetőségeim egyikén!

  Vezetéknév (kötelező)

  Keresztnév (kötelező)

  Email címed (kötelező)

  Egyéb elérhetőség (skype, telefon, stb.)

  Megye (kötelező)

  Város (kötelező)

  Tárgy

  [text your-subject* "Érdekel az Oriflame"]

  Üzenet

  [recaptcha]

   

  Petrényi Petrik Józsefné
  e-mail: petrik.marti kukac gmail.com (a spamek miatt írtam így. természetesen középen „@” van)
  telefon: 20/628-7437

  A Nagy Üzlet – Pénzkereső ötletek – Pénzkeresés, szépségápolás, Oriflame