Hálózatépítők most figyeljetek!

 

Bővebb információ

Hálózatépítők most jól figyeljetek! Mit szólnátok, ha végre elkezdenétek igazi profitábilis hálózatot felépíteni? Van tapasztalatom az MLM üzletben és az elmúlt évek során azt látom és tapasztalom, hogy soha nem az igazi hálózatépítőkre van kihegyezve egyik rendszer sem.

Szinte mindegyik hálózat úgy épül, hogy fogyasztókat, törzsvásárlókat lapátolunk a rendszerbe, ami tök szuper hiszen a termék forgalomból keletkezik a havi jutalék, csak az a helyzet, hogy ezek a törzsvásárlók jó esetben pár hónapig rendelnek havonta termékeket majd kipróbálnak más termékeket más cégeknél és így kihullanak a rendszerből. Akármilyen jó a termék, amit kínálsz. Folyamatosan kell fogyasztókat behozni, hogy legyen havi jutalékod. Ebből így soha nem lesz passzív jövedelmet biztosító hálózatod!

Közel ezer fős hálózatom van egy zseniális termékeket gyártó MLM cégnél és ahogy végignéztem a listát mégis el kell, hogy keseredjek attól, amit látok. ALIG van pár aktív tag, aki vásárolt volna az elmúlt 1-2 hónapban! Hálózatépítőből van a listán pár ember, de mivel egy jó ideig nincs az üzletből jutaléka, nagyon nehéz őket motiváltan tartani és ezért szép lassan ők is inaktívvá válnak.

De most jön a nagy durranás, mert amit olvasni fogsz és tényleg megérted a lényegét, akkor te is lázba jössz úgy, ahogy én is lázba jöttem! :)
Magyarországon van végre olyan rendszer, amelyben hálózatépítőket kereshetünk online profi értékesítési tölcséreken keresztül a barátaid, családod, ismerőseid zaklatása nélkül! A jutalékrendszer úgy van megalkotva, hogy már alacsony minősülési szinten is olyan jutalékod lesz, amellyel megéri a rendszerben maradni! Itt is a termékforgalom után keletkezik a jutalék. A különbség viszont az, hogy ebben a rendszerben javarészt a hálózatépítők fogják megvenni a havi kötelező termékeket, amely a jutalékfalvétel alapkövetelménye.

Nagyon fontos, hogy ezt megértsd, mert ez az alapköve annak, hogy mindegyik munkatársad a rendszerben maradjon és ne legyen nagy mértékű a lemorzsolódás.

Nézd meg az erről szóló videó sorozatot figyelmesen. Szánj rá időt, mert kb 1 órás anyag, ami teljesen felforgatja ezt az iparágat. Ha van némi üzleti érzéked vagy vállalkozói gondolkozásod, akkor biztosan a csapatomban foglak látni hamarosan! :)

Kattints és kérd a videót most.

https://bit.ly/2CV4nr9
Hirdetés ID: 6385be2d076123b3
Webcímhttps://bit.ly/2CV4nr9
Telefonszám203414907

Kargab

Hirdető Regisztrált: 2018.02.02.

Itt üzenhet a hirdetőnek

Itt üzenhet a hirdetőnek

Complete the form below to send a message to this owner.