Innofit vélemény, Innofit mlm vélemény

 

A hirdetés lejárt!
Innofit vélemény, Innofit mlm vélemény
Cég/vállalkozás neveInnofit Team Kft.
Webcímhttps://mlmiskola.hu/innofit-mlm-fusion-marketing/
Telefonszám203780076

Bővebb információ

A superfood-okat, azaz sem tartósítószert, sem hozzáadott anyagokat nem tartalmazó zöldség és gyümölcskoncentrátumokat forgalmazó Innofit MLM cég egyedülálló marketing koncepciót kínál munkatársainak. A központosított, automatizált marketingnek (Fusion Marketing)köszönhetően tényleg nem szükséges ismerősöket zaklatni, névlistát írni. Az a véleményem, hogy ezzel a megoldással az Innofit forradalmasítja a hálózatépítést.
Hálózatépítőként szenzációs azt megélnem, hogy én vonzom magamhoz az érdeklődőket, ők keresnek meg engem, nekem csak válaszolgatnom kell a kérdéseikre. Sőt, jó pár olyan munkatársam is van, akiket annyira meggyőzött az Innofit mlm cég figyelemfelkeltő, központi marketingje, hogy nekem csak, rá kellett bólintanom, hogy persze jöhetsz hozzám dolgozni.
Az Innofit termékek zseniálisak: színtiszta zöldségből és gyümölcsből készültek víz kivonásával. A vizet egy speciális vákuum technológiával vonják ki a zöldségből, gyümölcsből alacsony hőmérsékleten hogy ne sérüljenek a benne található, a szervzet számára nélkülözhetetlen nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok, tápanyagok.
Az Innofit termékek ráadásul nagyon finomak is, hiszen csak maga a gyümölcs, zöldség van benne. Nem kell ízfokozókkal elfedni a mesterséges anyagok keserű ízét. Egy kóstolót feltétlenül megér!