Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés


500.000 Ft

Ön mekkora jövedelemmel lenne elégedett?

  • Megjelenés: 2017.03.22. 16:38
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Az embereknek nincs türelme3 évig üzletet építeni viszont van türelmük 40 évig alkalmazott lenni !

Bővebb információ

Iránytű a Sikeres Élethez

Ön mekkora jövedelemmel lenne elégedett? Mennyi hiányzik még a jelenlegi jövedelméhez? Hajlandó lenne kiemelten magas jövedelemért dolgozni vagy csak álmodozik róla? Tudja mennyiért dolgoznak az emberek Magyarországon és ezzel hányadik helyen állunk a ranglistán?
Csak a túlélésről szól az élet havi 250 ezer forintos fizetés alatt!
Érdekli egy olyan lehetőség, ahol a maga ura, az elvégzett teljesítményével egyenesen arányos elismerésben részesül és rövid időn belül képes lesz megteremteni az anyagi biztonságot maga és családja számára?
Rájött már arra is, hogy egy hagyományos munkahelyen nincs biztonságban a jövője? Elég egy új törvény, egy átszervezés, egy akvizíció, vagy csak egy új vezető és láthatóan egy-egy piaci szegmens azonnal tönkremegy, és ez magával vonzza a tömeges elbocsátásokat is!
Megtakarítások nélküli probléma megoldás!
Sok család eddig azért nem tudta megoldani nagy kiadásokkal járó problémáit, mert a bevételből nem tudott megtakarítani ezek érdekében!
Ennek a korszaknak vége, most már nincs akadálya annak, hogy minden tervét megvalósíthassa!
Ha valaki saját magán nem akar segíteni, akkor mi sem tudunk segíteni, de ha hajlandó megismerni új lehetőségeket, akkor minden segítséget meg tudunk adni annak érdekében, hogy a családjuknak sokkal jobb életszínvonalat biztosítsanak.
Bejáratott program, amely már több ezer embernek segített az elmúlt években!
6 féle programot is kidolgoztunk, de ha egyik sem felelne meg, akkor személyre szabottan kidolgozunk az Ön számára egy olyan programot, hogy biztosan megvalósíthatja céljait!!!
Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel : rozsabusiness@gmail.com címen.
Hirdetés ID: 97758d29a4b7ed0d

Kihagyhatatlan ajánlatok

WordPress Classified Ads Theme