Szeretne akár már két év múlva megvásárolni egy lakást ?

500.000 Ft

A hirdetés lejárt!
Szeretne akár már két év múlva megvásárolni egy lakást ?

Bővebb információ

Bejáratott program, amely már több ezer embernek segített az elmúlt években!

Szeretne akár már két év múlva megvásárolni egy 10.000.000,- forintos lakást Budapesten, vagy egy 10.000.000,- forintos családi házat egy kis faluban?

Bárkit megkérdez, azt fogja javasolni, hogy takarékoskodjon vagy vegyen fel hitelt!!!

A megtakarítással az a gond, hogy ahhoz, hogy akár már 2 év alatt legyen például egy 10.000.000,- forintos lakása, ahhoz a mai naptól kezdve, havonta közel 420.000,- forintot kellene félretenni!!! Ha ráér 4 év múlva is a lakás, akkor is közel 210.000,- forintot kellene megtakarítani havonta!!! Ha 8 év múlva is ráér, akkor is több mint 100.000,- forintot kellene megtakarítani!!! Minden hónapban, minden más kiadás mellett!!!
Ez nehézséget okoz Önnek??? Mikor lesz egy szép háza, vagy lakása???

A hitellel az a gond, hogy nagyon sok feltételnek kell megfelelni, és önerőre is szükség van, a törlesztő részletek nagyon magasak, és a kamatok miatt sokkal többe fog kerülni a lakása!!!

Én teljesen más tanácsot adok!

Megtakarítások nélkül, hitelfelvétel nélkül egyszerűen megvásárolhatja akár már 2 év múlva a 10.000.000,- forintos lakását!!!
6 féle programot is kidolgoztunk, de ha egyik sem felelne meg, akkor személyre szabottan kidolgozunk az Ön számára egy programot!

Ha valaki ismeri azokat az egyszerű lehetőségeket, amelyekkel megoldhatná a problémáját, de ezt mégsem teszi meg, Őket nem sajnálom, megérdemlik a sorsukat! De szerintem a nagy többség nem rendelkezik azokkal az információkkal, amelyekkel megtakarítások és hitelek nélkül megoldhatják anyagi jellegű gondjaikat, akár az első saját otthon megteremtését is! Ha valaki komolyan szeretné megoldani anyagi jellegű problémáját, azoknak szívesen segítek!

Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel ! rozsabusiness@gmail.com